Sauzen

Smit & van Roomen


Onderhoud

De wanden sauzen, via rollen kan voor u de juiste keuze zijn wanneer u een mooi en strak eind resultaat wil. Wij kunnen al uw wanden op professionele wijze komen sauzen, snel en zeer vakkundig. Uiteraard bespreken wij vooraf wensen en eisen nauwkeurig met u, zodat wij het eindresultaat perfect en naar verwachting kunnen afleveren.

Wij onderscheiden ons o.a door vooraf aan het sauzen veel aandacht aan uw al muren te schenken. Dit is nodig om het uiteindelijk het perecte te krijgen. Wij schuren de wanden precies waar nodig is, kitten alle naden dicht en repareren de kleine beschadigingen aan de wanden voordat wij de wanden gaan sauzen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een mooi, egaal en strak eindresultaat!


Afspraak maken

Plafond sauzen

Uw bedrijfspand is aan een opfrisbeurt toe? Of misschien wel uw woning? Wij sauzen goed en goedkoop uw plafonds en wanden. Uitbesteden aan de vakman hoeft niet duur te zijn.

S & R Schilderwerken staat bekend om het gebruik van de nieuwste middelen en technieken. Daardoor kunnen we iedere klus snel klaren en dat scheelt u weer in de kosten. Een typisch voorbeeld van een ‘win-win’ situatie. Door onze jarenlange ervaring en ons inlevingsvermogen weten we wat u wilt. Wij zijn professioneel en oefenen ons vak met plezier uit. Dat plezier zorgt ervoor dat u verzekert bent van kwaliteit.


Afspraak maken

Muren sauzen

Sauzen betekent letterlijk muren met dunne verf schilderen. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Het is wel noodzakelijk dat er geen oneffenheden in uw muren aanwezig zijn. Want zelfs als de gaten/gaatjes geplamuurd worden dan nog blijven deze plekken zichtbaar als er slechts één laag wordt aangebracht. Vaak wordt er te simpel over schilderen gedacht. Als u een schitterend resultaat wenst dan zijn voorbereidingshandelingen meer dan noodzakelijk om u een strak resultaat te garanderen.

Maar bewoond u bijvoorbeeld sinds kort een nieuwbouwwoning en zijn alle plafonds en muren in prima staat, dan is sausen van uw muren en plafonds geen enkel probleem. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor één accent muur die u een opvallende kleur geeft. Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook.


Afspraak maken

“Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.”


Contact